وکیل ملکی، الزام به تنظیم سند، تصرف عدوانی

بهترین وکیل ملکی و تصرف عداونی در گروه وکلای آریا دادیار

وکیل ملکی، الزام به تنظیم سند، تصرف عدوانی

بهترین وکیل ملکی و تصرف عداونی در گروه وکلای آریا دادیار

۴ مطلب در آبان ۱۴۰۱ ثبت شده است

اهالی شهر تهران و افرادی که در تهران و شهرستانهای اطراف دارای ملک (آپارتمان ،زمین)می باشند زمانی که مشکل ملکی برایشان پیش می آید، معمولا در این مواقع به ‌دنبال یافتن بهترین وکیل ملکی در تهران خواهند بود؛ گروه وکلای پایه یک دادگشتری هدف با حضور وکلای حرفه ای عضو کانون وکلای مرکز در امور ملکی جزء بهترین وکیل ها در تهران می باشند ؛سالها سابقه موفقیت آمیز در امور دعاوی ملکی (الزام به سند رسمی ، ابطال سند رسمی ،خلع ید ،تخلیه ید و…) تاکنون با ارائه بهترین خدمات مشاوره حقوقی به تمامی عزیزانی که به دنبال وکیل ملکی خوب در تهران میباشند توانسته ایم جزء وکلای برتر در امور ملکی  تهران باشیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۰۱ ، ۱۶:۵۲
مرتضی اکبری

انتقال مالکیت در هر نظام حقوقی دارای دو وجه ماهوی و شکلی می باشد. در نظام حقوقی کشور ما عقودی همچون بیع، معاوضه، اجاره، صلح و هبه نهادهایی هستند که از طریق آن وجه ماهوی انتقال مالکیت موردنظر قرار می گیرد؛ که در این میان بیع و اجاره رایج ترین ابزار برای انتقال مالکیت هستند. مضاف بر این که شروط و تعهدات فرعی در هر قراردادی، سطحی از وجه ماهوی آن معامله را تشکیل میدهد. و به طور خاص معاملات مربوط به انتقال مالکیت اموال غیرمنقول، با شروط و توافقات گسترده ضمنی همراه می شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۰۱ ، ۱۶:۴۹
مرتضی اکبری

جریان شکلی نقل و انتقال اموال در چند دهه گذشته دسته دگرگونی های فراوانی شده، دگرگونی هایی که در هر زمان از تحولات اجتماعی – اقتصادی آن دوران دور نیفتاده است. اما آنچه در حال حاضر، عمدا جریان شکلی انتقال مالکیت را تشکیل می دهد، عبارت است از تنظیم قراردادی عادی و غیررسمی در بنگاه های معاملات ملکی که پیرو آن و معمولا پس از انجام بخشی از تعهدات، با حضور طرفین معامله در دفترخانه های اسناد رسمی، تبدیل به انتقال رسمی می گردد و رهاورد آن تقویت جنبه اثباتی انتقال مالکیت خواهد بود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۰۱ ، ۱۶:۴۷
مرتضی اکبری

به عنوان مثال ذکر شرطی همچون اسقاط کافه خیارات در قولنامه ها واجد ابهام است؛ به طوری که با وجود این شرط در معاملات، اسقاط یا عدم اسقاط خیار تدلیس مورد تردید قرار می گیرد. حتی فقها و حقوقدانان نیز در اسقاط خیار تدلیس از طریق احراز این شرط، اختلاف نظر دارند؛ از این رو رفع این ابهام از طریق بیان صریح اراده بر اسقاط یا عدم اسقاط آن در ضمن قرارداد اهمیت پیدامی کند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۰۱ ، ۱۶:۴۷
مرتضی اکبری