وکیل ملکی، الزام به تنظیم سند، تصرف عدوانی

بهترین وکیل ملکی و تصرف عداونی در گروه وکلای آریا دادیار

وکیل ملکی، الزام به تنظیم سند، تصرف عدوانی

بهترین وکیل ملکی و تصرف عداونی در گروه وکلای آریا دادیار

تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری

پنجشنبه, ۱۳ آبان ۱۴۰۰، ۰۳:۲۴ ب.ظ

یک نمونه از لایحه تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری مورخه …………………..

ریاست محترم دیوان عدالت اداری

با سالم و عرض ادب

احتراما به استحضار حضرت عالی می رساند :

اینجانب …………. فرزند ……………………..مراتب اعتراض خود را  در خصوص دادنامه شماره …………………….. صادره از ……………. اعلام داشته و تقاضای نقض دادنامه مذکور را با ذکر دلایل زیر خواستارم:

بر طبق بند های ……………….. آیین دادرسی………………..که اعلام می دارد”موارد مورد دخواست اینجانب  به به طور خلاصه و جداکانه  و اعلام نظر  به همراه دلائل و ضمائم  تقاضای صدور رای   به صورت جداکانه   برای هر یک از موارد مورد درخواست   که متاسفانه هیئت محترم حل اختلاف  کارگ و کارفرما بدون توجه  به دلائل بنده  و تنها با توجه به دلائل ارائه شده تویط کارفرما ( که پیوست پرونده می باشند ) و حتی بدون هرگونه توجه به نظریه کارشناس محترم اداره کار  که تایید بر اعتراضات خواهان می باشد در اقدامی غیر قانونی رای به  نفع کارفرما صادر نموده است.

بر طبق قرار داد اینجانب کارمند شرکت تعاونی روستایی……… و به صورت  کارمزدی بوده ام  و و به صورت شریک در این زمینه  و اشخاصی که بدین صورت کار می کنند براساس ماده  مگر آنکه قرارداد فیمابین کارفرما و شخص مورد نظر بر اساس قانون مدنی و خارج از مقررات قانون کار یعنی عدم تبعیت حقو قانون کار شامل این قانون خواهند بود.

کارفرمای بنده در لایحه ارسالی خود بیان داشته است چون بنده برای شروع کار به اداره کار مراجعه ننموده ام  این امر نشان از شراکت بنده در در کار مذکور دارد . لذا به خدمت  کارفرمای بیان می دارم  هیچ کدام از مطالبات بنده مشمول  قانون مرور زمان نشده  و بر اساس ماده ۲۲ در هنگام به پایان رسیدن کار باید کلیه مطالبات کارگر به وی پرداخت شده و در حتی در صورت فوت وی به خانواده وی پرداخت شود.

متاسفانه  بعد از اتمام کار ، آقای ………. که کارفرمای بنده می باشد   بدون هیچ گونه دلیلی و تنها با ادعاهای واهی منجمله  خرابی دستگاه کارتخوان  ، تعطیلی فروشگاه به دلیل کرونا  ، موجب تضیح حق بنده را فراهم نموده است و هیئت محترم حل اختلاف کارگر و کارفرما نیز بودن هیچ گونه دلیل قانونی و تنها به صرف اظهارات کارفرما رای به نفع وی صادر نموده است  در این زمینه حتی  کارشناس محترم اداره کار نیز با بازدید از محل تمامی اظاهارات بنده را تایید نموده است که متاسفانه مورد توجه قرار نگرفته است . لذا بنده بر طبق دادنامه …………………… دچار تضییع حق شده ام .

حال با توجه به مراتب مذکور  از قاضی محترم رسیدگی کننده تقاضای پیگیری حق اینجانب بر اساس قانون را دارا می باشم.  لازم به ذکر است که قبل از بنده نیز افراد زیادی در این محل مشغول به کار بوده و کارفرمای محترم برای انها نیز  از همین حیله و ترفند استفاده نموده و انها نیز مدتها در این خصوص دنبال احقاق حق بوده اند . ( در این خصوص حاضر به اوردن شهود به محضر قاضی محترم بوده و اشتشهادیه محلی نیز به پیوست مدارک می باشد. )  لذا نظر به مراتب مذکور  تقاضای احقاق حق اینجانب در این خصوص   را از محضر حضرت عالی استدعا دارم .

با تشکرات ویژه

…………….
نمونه تکمیل شده دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سالم و عرض ادب

احتراما به استحضار حضرت عالی می رسانم ؛

عطفبه کلاسه پرونده  …………….. که منتهی به صدور دادنامه شماره …………………….. مورخ . از شعبه ۱۵ بدوی دیوان عدالت اداری گردیده است،  با توجه به مخالف بودن رای صادره با قوانین موضوعه کشوری  و دولتی ،  مستندا  به ماده ۶۵ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری تقاضای نقض دادنامه مورد اعتراض و صدور حکم به نفع اینجانب  مورد استدعاست .
خلاصه خواسته

حسب قانون «تعیین تکلیف استخدامی مربیان حق التدریس سازمان آموزش فنی و حرفه ای مجلس شورای اسلامی، سازمان  فنی و حرفه ای ملزم است  با رعایت شرایط موجو در قوانین استخدامی کشور  و  همچنین رعایت  نمودن ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری باید تعداد ۶۰۰۰ نفر از مربیان مراکز فنی و حرفه ای در مناطق محروم را استخدام نماید.

حال علی رغم تصویب قانون فوق الذکر و صدور دستور اجرای ان متاسفانه هیچ گونه اقدامی در خصوص استخدام این افراد انجام نشده است .

علی رغم دادخواست بنده در این خصوص و تقاضای اجرای مصوبه مذکور دیوان عدالت اداری متاسفانه رای به بیحقی بنده در این خصوص صادر نموده است که باتوجه به دلائل و مدارک پیوستی این مورد از حقوق بنده بوده و براساس قانون بنده باید هم اکنو در استخدام سازمان فنی و حرفه ای باشم.

لذا نظر به مراتب فوق تقاضای صدور حکم به احقاق حق اینجانب از محضر حضرات عالی مورد استدعا می باشد. خواهشمند است اقدامات لازم را در این خصو مبذول فرمایید.

 

عطف به دادخواست مذکور در نوشتار ارائه شده این نکته به آشکار وجود دارد که انجام هرگونه تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری نیاز به تخصص فراوان در امور قانونی داشته و لذا با توجه به حساسیت تجدید نظر در دیوان عدالت اداری باید حتما از وکلای مجرب و با تجربه استفاده نمود.
پیگیری پرونده تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری به چندین روش مختلف انجام می شود  که در زیر به انها خواهیم پرداخت :

۱- بهترین راه برای پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری استفاده از سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی ( ثنا ) می باشد که در هر مرحله دیوان با ارسال پیامک روند را به شکایت کننده اطلاع می دهد. علاوه برا این موارد شاکی و متشاکی نیز می توانند با مراجعه به سامانه ساجد و وارد نمودن کد ملی و رمز عبور خود با استفاده از شماره پرونده روند آن را مشاهده نمایند.

۲- از موارد مهم در خصوص پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری پیگیری مستقیم آن توسط وکیل در خود دیوان می باشد.
مدت زمان صدور رای تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

مدت زمان صدور رای تجدید نظر در دیوان عدالت اداری  بستگی به موارد مختلفی منجمله موضوع پرونده ، اسناد و مدارک پیوستی ، سازمان یا اداره مورد شکایت و …………… دارد. البته قابل بیان است که استفاده از وکیل در این زمینه می تواند به تسریع روند صدور حکم کمک شایانی نماید.

 
رای تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

تجدید نظر در دیوان عدالت اداری  مطابق  ماده ۶۵  این قانون انجام می شود. بر طبق این ماده تمامی احکام صادره در دیوان عدالت اداری که از مرحله بدوی صادر شده باشند قابل تجدید نظر در شعبه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری می باشند.

رای تجدید نظر در دیوان عدالت اداری مگر در موارد بسیار استثنایی غیر قابل اعتراض می باشند و در اکثریت موارد قطعی می باشند.
 اعتراض به رای تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

برای اعتراض به رای تجدید نظر دیوان عدالت اداری باید مستنداً از  ماده ۶۶ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان استفاده نمود.

براساس این ماده  برای شروع روند اعتراض به آراء  در ابتدا باید اقدام به نوشتن و تکمیل دادخواست تجدید نظر نمود و بعد از آن با ثبت دادخواست و ارائه اسناد و مدارک پیوستی به دیوان درخواست تجدید نظر خود را در دیوان به جریان بندازیم.

به طور کلی تجدید نظر در دیوان بر خلاف  دادگاههای عمومی و انقلاب برای افراد عادی بسیار دشوار می باشد زیرا در سطح جامعه افراد بسیار کمتری با این موضوعات دچار درگیری می شوندو سطح عمومیت ان بسیار پایین تر از دادگاهها می باشد. لذا باتوجه به این موضوعات در هنگان تجدید نظر در دیوان عدالت اداری بهترین گزینه استفاده از وکلاء با سابقه دادگستری و دیوان در این زمینه می باشد.

از موارد بسیار مهم در روند تجدید نظر در دیوان این می باشد که وکلا قادر به پیگیری مستقیم پرونده در خود دیوان بوده ومی توانند مستقیما به پرونده دسترسی داشته باشند .
نمونه اعتراض به رای تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

بر اساس مواد ۹۸ تا ۱۰۶ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری /ارای صادره در شعب تجدید نظر دیوان تنها در موارد ۱-از موضوع شکایت خارج باشد  ۲- رای به بیشتر از خواسته صادر شده باشد. . ۳-  در حکم صادره تضاد وجود داشته باشد   ۴- حکم مذکور با سایراحکام صادره در این مورددارای تعارض و تناقض باشد. . ۵- اعتبار یا جعلیت اسناد ارائه شده به موجب رای مرجع صالح اثبات شده باشد.

با سلام و عرض ادب

احتراما به استحضار حضرت عالی می رساند

اینجانب ……………………. نظر به رای صادره مورخه ……………………… به شماره دادنامه …………………………….و شماره کلاسه پرونده …………………………… در شعبه .. تجدید نظر دیوان عدالت اداری صادر شده است. باتوجه به اینکه در هنگام صدور رای قادر به ارائه اسناد که در ید متشاکی بودند نبوده و هم اکنون این اسناد در دست بنده می باشند. لذا تقاضای اعاده دادرسی و اعتراض به رای قطعی صادره از شعبه …………. تجدید نظر را تقاضا دارم.
نحوه اعتراض به رای تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

براساس ماده۷۵ و  ۷۹ قانون دیوان عدالت اداری  افراد می توانند  به  رأی تجدید نظر دیوان عدالت اداری در نزد رئیس دیوان اعتراض نمایند. ، در صورتیکه رئیس دیوان رای را برخلاف شرح یا قانون یا ناشی از اشتباه قاضی تشخیص دهد  رای صادره در شعبه تجدید نظر را نقض و آن را به شعبه هم عرض برای رسیدگی ارجاع خواهد داد. مدت زمان اعتراض به این امر نیز معمولا ۶ تا ۹ ماه  خواهد بود .
 آدرس شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

ادرس شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری واقع در تهران – بزرگراه شهید ستاری – بلوار شهید مخبری – تقاطع خیابان ایران زمین می باشد که افراد  و وکلای محترم انها می توانند برای پیگیری امور خود به آن محل مراجعه نمایند .
شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

رسیدگی به آرای بدوی و قابل تجدید نظر در دیوان عدالت اداری  در شعب تجدید نظر رسیدگی می شود .

در قانون تشکیلات و ایین دادرسی دیوان عدالت اداری در مواد ۶۵ تا ۷۹ به این موضوع پرداخته شده است و افراد می تواند براساس این مواد از آرای صادره در دیوان تجدید نظر خواهی نمایند .

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۸/۱۳
مرتضی اکبری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی